Inställd städdag 12 november

Då nu vintern gjort entré får vi tyvärr ställa in städdagen nu på lördag den 12 november.

Men det är ändå jätteviktigt att Alla längor kommer ihåg att stänga av sommarvattnet och kontrollera i grunderna så vi inte har några läckor. Se också till att varje fastighet har öppnat sina utekranar efter ni har stängt av vattnet så inte ledningarna fryser. Har ni säckar med trädgårdsavfall kan ni ställa dem vid tvättstugan så hyr vi ett släp och kör dem till återvinningen. Vi vill också meddela att vi även i år har fått möjligheten att spola isbana på vår närliggande fotbollsplan, så finns det några som vill ställa upp och hjälpa till med spolning är det mycket välkommet! Hör av er till någon av oss i styrelsen.

Gå gärna med i vår facebook ”Tallrisets samfällighet”

Ha en fin vinter, så tänker vi oss att vi tar vår gemensamma korvgrillning till vårstädningen istället!

Mvh Tallrisets styrelse