Information avseende ComHem tre hål i väggen

Hej!

Nu börjar det närma sig slutet av uppgraderingen av ComHem hos oss i Tallrisets samfällighet. När allt är klart och installerat kommer ni numera att ha 3 uttag istället för tidigare 2.

      TV

 

      Radio

 

    Data (nytt uttag)

Enkelt beskrivet kan man säga att vårt nät fått en ny standard. en standard som klarar både dagens och morgondagens innehåll och tjänster såsom Hemspråkskanaler, HTDV, Telefoni och Bredband.

Det blir ingen skillnad i antalet kanaler som ingår i grundutbudet men ni får möjligheten att som fastighetsägare att kunna välja ur ComHems hela utbud. Läs mer om vad som finns att välja på hos https://www.comhem.se/tv

Bredband via ComHem går nu att beställa med hastigheter upp till 500 Mbit/s vilket gör att vi boende i Tallriset kan ha ComHem både som leverantör för bredband och TV vilket vi inte haft möjlighet till tidigare.

Är ni nöjda med er bredbandsleverantör kan ni givetvis fortsätta att använda den utan att ni behöver göra någon förändring. Är ni även nöjda med det utbud av kanaler och tv tjänster som ni har idag behöver ni inte heller förändra något men ni har nu möjligheten att välja.

Mer info om bredband från ComHem hittar du här https://www.comhem.se/bredband/valj-bredband

Så fort installationen är klar kommer ni givetvis bli meddelade om detta men preliminärt så skall allting vara klart den 1 oktober.

Har ni ytterligare frågor om ComHem eller om denna uppgradering av vårt nät så hör av er till kontakt@tallriset.se

MvH Styrelsen , med Stephan vid pennan